Utgivelser

 

"Mira - Mosaikk"

(Utgitt september 2012)

 

Etter de gode anmeldelsene og ikke minst prisnominasjonen av Atten, ble jeg overtalt av forlaget til å utgi en samling av de kortere historiene fra Miras tidlige år i et album, flere år etter at antologiene de opprinnelig sto på trykk i ble utsolgt. Men fordi 18 sider hadde blitt et litt for tynt album, så lagde jeg like godt noen nye historier også.

 

Her møter vi altså Mira i seks forskjellige korte eventyr, som ikke har noen annen likhet enn akkurat det. Dette er altså en samling med fragmenter - eller mosaikk om du vil.

 

Bestill "Mira - Mosaikk" her!

 

 

Aviser som trykker Mira

 

 

 

Andre utgivelser

 

PONDUS

Mira fikk æren av å gjeste Norges største tegneserieblad i et par nummer høsten 2010. Stripene som ble med er et lett utvalg fra katalogen her på disse sidene.

Besøk Pondus' hjemmeside

 

 

 

 

NETTSERIER: UNPLUGGED

I 2011 fylte portalen Nettserier.no fem år og markerte dette ved å utgi en samlebok med de fem beste seriene fra hvert år Nettserier har eksistert, basert på antall favoriseringer.

 

Mira opptrer i bladet som den mest populære serien opprettet på nettstedet i 2008, og utvalget striper er et fint lite tverrsnitt av mine personlige favorittstriper.

Bestill Nettserier: Unplugged her.

 

FLEIP

Mira har hatt opptredener i FLEIP 6 og FLEIP 7 som kom ut i henholdsvis september 2007 og januar 2008. Begge gangene som firesiders historier, og ikke striper. Mira prydet også forsiden på førstnevnte.

Bestill FLEIP her.

 

 

HÆRVÆRK

Steinkjer Serieligas utgivelse, utgitt for å vise verden hva som rører seg i Steinkjers tegneseriemiljø pr august 2008. Mira opptrer i denne utgivelsen med tisideren "Neste Stopp: Steinkjer"

UTSOLGT!.

 

"Mira - Atten"

(utgitt september 2011 - nominert til Sproingprisen 2012)

 

Det er veldig mange spørsmål som har gått igjen blant leserne. Et av dem er hvorfor Mira bor hos tanten og ikke hos foreldrene. Og hvor er foreldrene hen?

 

Det er ikke i stripeformatet vi møter Mira denne gangen, men i en sammenhengende historie på 44 sider. Vi tar del i Miras attenårsdag, samtidlig som vi får tilbakeblikk fra åtteårsdag ti år tidligere da situasjonen var en ganske annen.

 

Albumet ble utgitt av Laksevåg forlag i september 2011, og fikk terningkast 5 i Bergens Tidende samme måned. I april året etter ble albumet nominert til Sproingprisen 2012

 

Bestill "Mira - Atten" her!

 

 

"Mira - Ustabil?"

(Utgitt september 2010)

 

En stripesamling med samtlige av de 200 første stripene og fire sider bak scenene-materiale utgitt i et lavt opplag på 120 eksemplarer, kun tilgjengelig for de som forhåndsbestilte det. Hvert album er nummerert og har en personlig dedikasjon og signatur i permen. Det er med andre ord helt utsolgt, så ikke spør.

 

Siden dette kun ble utgitt i et begrenset opplag, og heller ikke fikk noe ISBN-nummer og bare ble solgt gjennom meg, regner jeg ikke dette som en fullverdig utgivelse, men heller en slags fanutgivelse. Jeg regner derimot Atten, som kom året etter, som første Mira-utgivelse.